Citroen eSales. Hai la oferte internautule !

Posted: 18 ianuarie 2009 in auto, Citroen, masina, masini, oferta
Etichete:, , ,

Începând de astazi Citroen oferă potenţialilor clienţi, în premieră pentru domeniul auto din România, posibilitatea de a-şi achiziţiona un vehicul la un preţ foarte atractiv prin intermediul website-ului său.
Instrumentul, intitulat sugestiv eSales, le permite celor interesaţi de achiziţionarea unui vehicul marca Citroen să îşi aleagă o maşina cu un discount special valabil doar pe o anumită perioadă, înainte de a ajunge în showroom-ul dealer-ului Citroen.
citroen-esales-nw2
Concret, timp de câteva zile, pe website-ul Citroen România, în secţiunea eSales, este disponibilă o listă restrânsă de vehicule cărora li s-a aplicat o reducere excepţională. Clientul îşi poate rezerva unul dintre acestea pe internet, iar comanda lui este automat expediată celui mai apropiat dealer Citroen care îl va contacta pentru a finaliza achiziţia.

Prima promoţie eSales debutează luni 19 ianuarie 2009 la ora 08:00, iar discount-urile oferite sunt valabile timp de 2 zile. Lista cuprinde 17 vehicule: C1, C3, C4, Grand C4 Picasso, Nemo combi şi Noul Berlingo combi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s