Dacia de 5.000 de euro ajunge şi în România

Posted: 24 februarie 2009 in auto, Dacia, masina, masini
Etichete:

Dacia de 5.000 de euro ajunge şi în România. Producătorul local de maşini a decis să reducă preţurile cu 500 de euro la fiecare model, începând cu 2 martie, când începe programul Rabla. Această reducere, cumulată cu prima de casare de 3.800 de lei, echivalentul a 900 de euro, face ca preţul pentru cel mai ieftin Logan să fie de 5.000 de euro.
dacia_new_logan_12
Automobile Dacia, cel mai important producător autohton de maşini, a anunţat că va reduce cu 500 de euro preţurile pentru toate modelele sale. În urma acestei decizii, modelul Logan berlină cu motorizarea de bază de 1,4 litri şi 75 de cai-putere a ajuns să coste 5.900 de euro.

Aceste reduceri se aplică odată cu demararea programului de înnoire a parcului auto, care va începe pe data de 2 martie. Prima de casare acordată pentru acest an este de 3.800 de lei, ceea ce reprezintă echivalentul a 900 de euro. Reducerea de preţ de 500 de euro efectuată de Dacia, cumulată cu prima de casare de 900 de euro, face ca cel mai ieftin Logan să coste cu 1.400 de euro mai puţin decâ până acum. În prezent, preţul pentru Logan berlină este de 6.400 de euro.

După începerea programului Rabla, preţul va fi de 4.995 de euro pentru modelul sedan.

În cazul hatchback-ului Sandero preţurile vor începe de la 5.895 de euro, iar pentru modelul Logan break preţul de bază va fi de 7.215 euro. În Germania, în urma aplicării programului Rabla, unde se acordă o primă de casare de 2.500 de euro, preţul pentru Logan berlină este tot de 5.000 de euro.

 

http://www.groupon.ro/in/.rv7Xz2?nlp Profita zilnic de ofertele Groupon !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s