Executari silite, ca doar e criza, din ce in ce mai dese in 2011 !

Posted: 10 ianuarie 2011 in executari silite, imobiliare, oferta

Incercand sa mai gasesc pe internet siteuri pe care sunt prezentate masini recuperate de firmele de leasing de la cei ce nu si-au mai putut platii ratele, am dat peste siteul executari.com. Pe acest site am gasit atat autoturisme recuperate din leasing cat si imobile, echipamente si utilaje. Domeniul este inregistrat de firma Avocatura Com SRL.

Un alt site de gen este executatsilit.ro. Pe acest site gasiti link-uri catre sectiunile de executari silite de pe site-urile băncilor, firmelor de leasing, firmelor de insolventa dar si ale administratiilor financiare.

Avantaj reprezentat la achizitia unui imobil executat silit este pretul, care poate fi mult mai mic decât cele de pe piaţă. La primul termen al licitatiei imobilul este prezentat la valoarea data de evaluator, dar la urmatorul termen valoarea este redusa cu 25 de procente.

Exista insa de multe ori si dezavantaje: imobilul nu poate fi vizionat în prealabil. Sau , in cazul in care veti castiga licitatia sa aveti nevoie de ajutorul politiei pentru evacuarea fostului proprietar.

Ofertele cu executari silite de cele mai multe ori nu le gasiti intr-un singur loc, sau site ci veti fi nevoit sa cautati in ziare , la sediile bancilor, sau afisate la birourile executorilor judecătoreşti si la avizierele judecătoriilor.

Alte cateva siteuri pe care puteti gasi oferte sunt :
1.www.executatsilit.ro
2.www.licitatia.ro
3.www.executari.com
4.www.heima.ro
5.www.raiffeisen.ro/licitatii-bunuri-in-executare
6.www.vanzari.leumi.ro
7.www.otpbank.ro/ro/publicatii-de-vanzare/
8.www.volksbank.ro/index.asp
9.www.unpir.ro/included/licitatii-practicieni.php
10.www.executori.ro
11.www.vanzari.bancatransilvania.ro

Pentru ca cel mai citit post al acestui blog este cel referitor la masinile ieftine recuperate de firmele de leasing pe care il gasiti aici https://autopromo.wordpress.com/2010/02/12/masini-ieftine-recuperate-de-firme-de-leasing/ am facut aceasta lista si pentru cei ce vor sa cumpere atat auto dar si imobile la preturi reduse, mai ales ca multe dintre acestea se vand dupa mai multe termene de licitatie. Deci se poate ajunge la un pret redus, cat de redus ramane ca piata sa hotarasca, dar dupa cum se discuta in piata se pare ca preturile pot ajunge si pana la aprox 450-550 euro/mp.
Vom vedea ce va fi ! si le vom comenta atunci !

eMAG – Furnizorul solutiilor complete!

http://www.contabile.ro Birou contabilitate tarif corect Bucuresti !

Reclame
Comentarii
  1. alex spune:

    Exista deja mai multe site-uri care publica anunturi de la firmele aflate in insolventa precum si tot felul de anunturi de
    Executari silite bucuresti , Constanta, Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj etc. Eu unul prefer http://www.elichidare.ro. Pot vedea anunturile fara sa mai creez si cont.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s