Domnule Oprescu, cand e gata pasajul Basarab ?

Posted: 25 mai 2011 in auto, Basarab

Trec in ficare zi pe langa pasajul Basarab, si ca mine zeci poate sute de mii de bucuresteni.
A venit vara si pasajul asta, inca nu e gata. Se circula pe sub el dar cred ca ideea era sa se circule si pe el, ca doar pe langa mai mult incurca.

Am cautat pe net sa vad cand va fi gata si am aflat ca e gata de anul trecut, din 2010. Vezi link http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/32316/Oprescu-Pasajul-Basarab-va-fi-gata-in-2010/
Un site imi spune precis ca in toamna lui 2010 . Uite aici : http://roxanaiordache.wordpress.com/2010/04/30/oprescu-pasajul-basarab-va-fi-gata-in-toamna/
Alt site imi spune ca va fi gata in ianuarie http://www.ziare.com/sorin-oprescu/primar-general/oprescu-pasajul-basarab-va-fi-gata-in-ianuarie-iar-lujerului-in-septembrie-1029560.
Altul in martie :http://www.gandul.info/news/oprescu-pasajul-basarab-va-fi-gata-la-sfarsitul-lunii-martie-primele-teste-au-inceput-8047599 si ca primele teste au inceput.
Poate nu au iesit bine testele, poate le-au reluat, poate au dat cu virgula. Daca trebuie daramat si facut altul mai mare si mai frumos ?
Jurnalul national ne povesteste cum domnul primar a promis http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2011-02-28/Oprescu+promite+ca+pasajul+Basarab+va+fi+gata+la+sfarsitul+lui+martie ca sigur e gata la sfarsitul lui martie.

Imi e simpatic domnul primar Oprescu, stiu ca multi si-au asumat proiectul, nu ma intereseaza aceste aspecte, dar poate ne spune cand mai apare la tv si ne spune ce frumos e stadionul ala nou, cand e gata pasajul Basarab.

eMAG – Furnizorul solutiilor complete!

Reclame
Comentarii
  1. probestcar spune:

    E 16 iunie, au trecut trei saptamani de la intrebarea adresata domnului primar Oprescu, si nici pasajul nu e gata, nici dansul nu a raspuns.
    Se pare ca mai avem de asteptat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s