Formele necunoscute ale „Leasingului”

Posted: 2 noiembrie 2011 in leasing, masini
Etichete:

Multi dintre cei ce viziteaza acest site ajung aici cautand pe internet urmatoarele cuvinte : masini ieftine, masini oferite spre revanzare de firme de leasing, masini recuperate, etc.

In lista cuvintelor cautate de utilizatori, apar insa de multe ori forme ciudate, incorecte ale cuvantului LEASING. Cuvantul este unul a carui definitie o gasim in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane aici.
Multi insa il folosesc astfel: lising, lizing, lesing, leassing, leazing,
liesing, leasin.
Formele acestea se repeta de zeci , sute sau chiar mii de ori, astfel ca poate in viitor, Doamne Fereste, vor fi acceptate in DEX.

eMAG – Furnizorul solutiilor complete!

Reclame
Comentarii
 1. Ducu vasile spune:

  Este adevarat ca se incearca gasirea unei firme de leasing cu care sa poti face un contract avantajos si cu care sa poti colabora in mod decent! Dar exista si firme de leasing care incep sa te „ademeneasca”cu oferte din site mincinoase in comparatie cu ceea ce urmeaza!
  O firma de leasing face acest lucru,te obliga sa platesti avansul ca sa poti semna ulterior contractul(??!!),iar pe parcursul derularii acestuia gasesc tertipuri total ilegale de a isi insusi sume necuvenite ,facind uz aparent de niste clauze contractuale!
  Clientii au doar obligatii,iar salariatii si firma au doar drepturi! Administratorul se crede un mic „Rockefeller’in ale business-ului cu masini,dar de fapt este un tip de infractor mascat!
  Totul acolo este o jale,un jaf la drumul mare,pastorit de acest individ care mai da si interviuri prin tot felul de reviste de specialitate ,omitind insa sa spuna de practicile acestei firme!
  Cam atit !
  oricum cred ca ar fi necesar sa stie multi doritori de leasing sa fie foarte,foarte,foarte atenti daca ajung cumva la site-ul MY CAR TRADING si se gindesc sa incheia contract cu ei !!
  Sicer e o teapa si la fel de sincer va spune unul tepuit!!

 2. Caruntu Gabriel spune:

  In acest va prezint pe bulgari de la eurolease auto ifn ,care practica hotia la drumul mare ,ridica auto sub contract ( mai avem3 rate de platit) cu ajutorul unei firme de recuperare care dispare cu masina si cu toate obiectele din ea .
  Urmeza drumuri la politie ,la firma de leasing ,nici urma de auto
  Aflam in urma unui telefon de la un individ (firma recuperatoare) ,ca se poate sa ne” ajute”
  PROBABIL INTERSAT
  Doresc o opinie cu privire la actiune in instanta ,sau alte alternatve

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s