Vatmanii, soferii de taxi si RATB. Comportamentul aberant al unor frustrati !

Posted: 15 februarie 2012 in auto, soferi
Etichete:, ,

Subiectul acesta mi-a venit in gand dupa ce am citit cateva interviuri cu domnul Mircea Lucescu dupa accidentul din aceasta iarna.

Domnul Mircea Lucescu a subliniat in cateva interviuri ca a fost lovit intentionat de vatmanul tramvaiului.
Si va spun , ca mi-a trecut prin minte, dinainte ca domnul Lucescu sa faca aceste afirmatii, ca e posibil ca vatmanul sa fi putut evita accidentul.

Cine conduce prin Bucuresti stie care e comportamentul acestor descreierati de pe tramvaie care fac tot posibilul sa blocheze, sa sicaneze, sa disturbe traficul normal si civilizat. Cum ? Simplu, de exemplu in momentul in care ai o singura banda la dispozitie, si pe banda ta e oprita o masina, vatmanii fac tot posibilul sa nu poti trece de ei, ori accelereaza ori merg foarte incet, ca sa stai tu in spate pana trece el. Alt exemplu, vrei sa faci stanga, sau sa intorci, vezi si cazul domnului Lucescu, daca nu intra in tine, claxoneaza de zici ca are …
De soferii de taxi ar trebui sa scriu o carte , dar nici cei de la RATB nu sunt prea departe, amintesc doar obisnuinta acestora de a face statie in mijlocul strazii, uneori pe banda a doua, chiar si atunci cand primaria a amenajat alveole speciale pentru statiile RATB.

In locul in care domnul Lucescu a vrut sa intoarca, si avea tot dreptul sa intoarca, nu poti vedea un tramvai care vine dinspre Grozavesti, deci nu ai cui sa dai prioritate, te opresti deci pe mijloc sa ii lasi pe cei din sens opus sa treaca si… te trezesti cu nenorocitul cu tramvaiul ca se urca pe tine sa te omoare, ca na „tramvaiul are prioritate in mers”. Nenorocitii astia nu stiu ca „viata are prioritate”, ei sunt doar frustrati, „ca altu are jeep”, si ei merg cu tramvaiul.
Dau un alt exemplu. Pe Calea Giulesti mergand dinspre Calea Plevnei spre Posul Grand, la Spitalul Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti), imediat dupa statia de tramvai, multi fac stanga pe strada cu maternitatea. Tramvaiele au prioritate doar in mers, dar vatmanii, nu pot astepta ca cei ce asteapta sa traverseze intersectia sa treaca, si innebunesc cu mana pe claxon, provocand scandal, si chiar accidente.

As vrea sa stiu si eu cate amenzi a dat Politia Rutiera , in ultimul an frustratilor astia care se comporta ca in descrierile de mai sus. Ca degeaba face politia campanie de responsabilizare cu „Viata are Prioritate ” ca la decelarari nu functioneaza. Politia trebuie sa ii arda acolo unde ii doare mai tare, adica la buzunar. Si daca stau doua ore la maternitatea Giulesti va asigur ca ii amendeaza pe toti vatmanii de pe linia 44, pentru claxon in vecinatatea unui spital.

eMAG – Furnizorul solutiilor complete!

Reclame
Comentarii
  1. iveu spune:

    ….mda, in parte ai dreptate cu definirea acestor „participanţi la trafic” când le spui frustraţi, dar dă-mi voie ca la rândul meu să-ţi zic ceva: ai subliniat la un moment dat că in locul unde Mircea Lucescu a vrut să intoarcă avea tot dreptul să o facă, greşit.PUTEA să o facă dar NU AVEA VOIE, atâta vreme cât linia de tramvai era delimitată de linie dublă continuă.Aşa că domnule, oricine ai fi, nu mai eticheta aiurea o clasa de soferi care fac mii de ore de conducere si mii de ore de circulatie in şcoala de circulatie a RATB , şi mai pune mâna , dar nu la figurat, pe legislaţia rutieră in vigoare pentru că acolo vei citi că, ESTE INTERZISĂ ÎNTOARCEREA PE SECTORUL DE DRUM UNDE ESTE LINIE CONTINUA, nu mai spun dublă.
    Un sfat prietenesc, ca să nu te mai faci de râs in faţa lumii cu aberaţiile tale de „şofer” ce şi-a luat permisul la Piteşti, nu mai blogui!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s