Avem salon auto-moto in Bucuresti si in 2012

Posted: 27 februarie 2012 in auto
Etichete:, , ,

Dupa evenimentul din octombrie 2011 de la Romexpo Baneasa, iata ca avem posibilitatea de a vedea un nou salon auto si moto in Bucuresti.

In perioada 4-8 aprilie în Piaţa Constituţiei va avea loc Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti (SIAMB). Organizatorul evenimentului este K-Fest Solution, parte a K Group, în parteneriat cu Primăria Municipiului București iar responsabil de organizare este Mike Costache, un nume important in industria de lux.

„Evenimentul se adresează deopotrivă producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor de automobile, motociclete şi scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning şi echipamente service auto-moto, companiilor de leasing şi asigurări, firmelor specializate în închirieri auto. Vom concentra cele mai interesante oferte de Paşte, adresate clienţilor din piaţa auto-moto, într-un singur loc”, se arată într-un comunicat al organizatorilor evenimentului.

Reclame
Comentarii
  1. Mi se pare normal sa avem salon auto si in Romania pentru ca romanul oricat se plange k nu are bani tot cumpara masini scumpe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s