Hai sa ne facem ca facem treaba !

Posted: 29 martie 2012 in non auto
Etichete:, , , , ,

In aceasta dimineata 29 martie 2012 in parculetul din spatele blocului EVA , aproape de Bulevardul Magheru, in centrul capitalei, la ora 9 a sosit un grup de tineri , vreo 8-10 persoane, „inarmati” cu o matura de frunze si manusi de plastic in maini.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ce vroiau sa faca ? Vroiau sa faca curat in parc, sa faca poze si sa arate acest lucru in nu stiu ce scop. Poate ca erau in campanie electorala, poate era o actiune de voluntariat, nu stiu , cert este ca parcul era curat luna. Parcul este ingrijit, in fiecare saptamana o echipa Romprest isi face treaba asa cum trebuie.

Dar tinerii venisera sa faca poze in actiunea lor de curatenie, si nu s-au lasat descurajati de faptul ca parcul era curat „luna”, asa ca si-au umplut sacii cu care venisera pregatiti cu gunoi, dar cu gunoi luat din cosurile de gunoi. Treaba a fost indeplinita, au facut poze cu gunoiul din cosurile din gunoi, si acum probabil se vor lauda pe internet, pe Facebook, cu tonele de gunoi stranse din „Top Center-ul” capitalei.

Eu cred ca mai bine s-ar duce de exemplu, si le propun tot in sectorul 1, ca poate interesul lor tine de acest sector, pe strada Drumul Sabareni, ca vor gasii zeci de tone de gunoi imprastiat si pe stanga si pe dreapta, de la RTC pana la Gara 16 Februarie.

Pozele sunt facute cu telefonul , dar se pot observa persoanele care isi umplu sacii din cosurile de gunoi.

Reclame
Comentarii
  1. TOTAL RESOURCES este distribuitor in Romania de piese auto aftermarket, lubrifianti, accesorii auto, jante, anvelope, gama completa de elemente si accesorii tuning , consumabile service pentru autovehicule si camioane.
    Mobil 0754 590 775
    Mail: office@pieseautoaftermarket.ro
    PIESE AUTO AFTERMARKET http://www.pieseautoaftermarket.ro
    PIESE CAMIOANE http://www.distribuitorpiesecamioane.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s